Opšti uslovi poslovanja

Podaci o trgovcu

     Naziv firme:Alta boje doo

     Adresa: Radujevacki put bb

     Delatnost i šifra delatnosti: 4752

     Matični broj: 20780991

     PIB: 107322961

     Web adresa: www.altaboje.rs

     Kontakt telefon: 019 541 485    

     Kontakt e-mail: info@altaboje.rs

 

 

Opšti uslovi poslovanja

        Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice "Alta boje” sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, našom najboljom namerom da ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo kao i međunarodnom praksom u e-poslovanju.

         Prilikom registracije, posetilac Internet prodavnice "Alta boje" ostavlja svoje identifikacione podatke, a zatim se prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.

           Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice "Alta boje ", prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.

 

Pravo na odustajanje

         

        U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo vas o sledećem:Obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na e-mail adresu: info@altaboje.rs ili na adresu firme:

         

ALta boje Megacentar, Radujevački put  bb 19300 Negotin

         

        Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača , odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik.

        Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.

        Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac- izjava o odustanku od ugovora.

Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.Obrazac Izjave o odustanku od ugovora možete preuzeti ovde.

 

 

Kurirska isporuka na teritoriji Srbije

Rok Isporuke

Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Period isporuke porudžbine je 2-4 radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene naredne nedelje.

 

Preuzimanje pošiljke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 8-16h. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u prostorije Alta boje.

 

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine u opštini Negotin je besplatna. Isporuka pošiljke van opštine Negotin a na teritotiji Republike Srbije se placa. Pošiljka se šalje putem AKS kurirske službe.

Cene isporuke pogledajte ovde http://www.aks-sabac.com/cenovnik.html

 

U slučaju zamene, troškove vraćanja robe snosi kupac.

PREUZMI

Izjava o odustajanju od ugovora 

IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA

Kupovina obavljena prodajom na daljinu (sajt: www.altaboje.com)

Ovim putem izjavljujem da odustajem od ugovora o kupovini ,koji sam sklopio/la kupovinom na daljinu ili kupovinom u prodajnom objektu “Alta boje“  

Podaci o kupcu :

Popuniti podatke

Ime

Prezime

Ulica i broj

Mesto

Kontakt telefon

JMBG

Podaci o robi :

Popuniti podatke

Datum prijema robe

Broj računa

Upišite šifru robe na koju se odnosi odustajanju od ugovora

Nakon prijema obrasca izjave o odustajanju od ugovora, bez odlaganja ćete primiti obaveštenje o prijemu izjave o odustajanju od ugovora, zajedno sa upustvom za vraćanje robe.

Troškove vraćanje robe snosi kupac. Izjava o privatnosti podataka :

Podaci koje dostavite u ovom obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu i „Alta boje“ ih neće skladištiti, niti koristiti u druge svrhe. 

PREUZMI